Renovatie

Welk stucwerk past bij u?

Spuitwerk

 

Crystal

Crystal wordt in nieuwbouwwoningen veelal gebruikt om de plafonds en het toilet af te werken. Ook is deze pleister uitermate geschikt om wanden mee af te werken. De pleister is geschikt voor repareren, egaliseren en afwerken van diverse ondergronden.

Na droging van de mestlaag (onderlaag) wordt de bekende spuitstructuur aangebracht.
Deze laag is zowel fijn als grof instelbaar. Deze pleister is verkrijgbaar in standaard wit. Indien er kleuren gewenst zijn kijk dan bij briljant spuitwerk of diamant spuitwerk

Diamant

Diamant is te vergelijken met zeer fijne spachtelputz. Bijzonder fijne, egale structuur en kan op diverse wijzen worden toegepast. Als wandafwerking (wand verfraaiing) of als wandherstel (wand reparatie).Kenmerken van diamant zijn.

  • kleurvast,
  • stootvast,
  • afwasbaar
  • flexibel inzetbaar.

Diamant is ook zeer geschikt om beschadigingen mee weg te werken.

Briljant

Briljant is een sierpleister structuur waarbij de decoratieve structuur kan worden gevarieerd van fijn naar grof. Ook met de kleur van briljant kan naar hartenlust gevarieerd worden .

 

Briljant heeft een hoge hardheid en is duurzaam. Briljant is door en door gekleurd waardoor beschadigingen minder snel zichtbaar zullen zijn.

 

Muren die zijn afgewerkt met Briljant zijn zeer hard, stootvast & goed reinigbaar.

Saus spuiten

De Airless (luchtloos) spuittechniek is het spuiten van wanden en plafonds met muurverf of latex. Het spuiten van latex geeft een veel gladder en strakker resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een verfroller.

 

Het grote voordeel hiervan is dat er geen zogenaamde verfbanen te zien zijn. De gehele wand is hierdoor egaal van kleur, de verf hecht beteren er is minder materiaal nodig waardoor het ook weer goedkoper is dan het traditionele verfrollen.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat