Werkwijze

Sausklaar als onze specialiteit

Stukadoorsbedrijf & duizendpoot

 

Stukadoorsbedrijf Arnhem komt graag langs om naar uw woning te kijken, wij bekijken uw huis door de ogen van een interieurarchitect.

 
Lichtval, verlichting, structuur, accessoires, meubilair en indeling: elementen die allemaal worden meegenomen in een weloverwogen advies dat heel verrassend kan uitpakken.

 Daarnaast is het erg belangrijk om te bepalen welke ambiance uw woonruimte uitstraalt.
Kiest u voor rust of uitbundigheid? Chique, modern of landelijk?

 Misschien heeft u een kleur of structuur in gedachten? Wij nemen het allemaal mee, want elk advies is op maat.

 Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat wij al uw wensen realiseren. Zodra wij samen uw ideeën hebben opgesteld, maken wij een planning voor de uitvoering.

Sausklaar bij nieuwbouw

 

Sausklaar nieuwbouw is onze specialiteit.
De wanden van uw nieuwbouwwoning worden behangklaar opgeleverd vanuit de bouw. Stukadoorsbedrijf Arnhem werkt met het product branderverf en behangklaar om uw wanden spiegelglad te maken.

Wij brengen 2 lagen aan op uw wanden om hem superstrak te maken. Als de wanden eenmaal droog zijn komen wij met een giraffeschuurmachine. We schuren dan de wanden op totdat de laatste oneffenheden zijn verwijderd.

Hierna worden de wanden stofvrij gemaakt en zijn uw wanden strakker dan strak!

Traditioneel stucwerk kan hier niet aan tippen (dit product is alleen toepasbaar in nieuwbouwwoningen).

Wij kunnen hierna ook uw wanden Airless sausen. 

Sausklaar bij renovatie
 

 Sausklaarmaken bij een renovatie is net even iets anders dan bij een nieuwbouwwoning. Hier moet eerst gekeken worden naar de ondergrond. Is het metselwerk, spack of scan?

 Aan de hand van de soort ondergrond maken we een plan van aanpak. Wij werken met machines om het materiaal op de wand aan te brengen. Omdat je zo veel productiever werkt en veel minder smeert dan je met de hand zou doen.

 Het eindresultaat is net zo glad als met brander verf en behang klaar (nieuwbouw). Wij brengen altijd een extra finishlaag aan die ook goed geschuurd kan worden. Ook bij renovatiewerk willen wij het optimale resultaat behalen.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat